söndag 21 november 2010

nu är jag på gång.

nu är jag på g, fyfan det känns bra. Vågen pekar nedåt för det mesta nu. Jag mår inte bra, jag fryser och mår skit o är yr all the time. Så nu är jag nära!
jag vill att gud, eller vad han nu heter där, är med mig och ger mig tur.

2 kommentarer:

  1. Du verkar vara en extremt målmedveten och stark person. Tänk på att du bara har det här livet, som den du är nu... Vad är viktigt egentligen?
    Våra kroppar är ingenting. Du är viktig och behövs och jag hoppas verkligen att du har människor i din närhet som bryr sig och kan få dig att förstå det. Du tycker förmodligen att jag moralpredikar, men det här handlar bara om illusionen av kroppens värde. Jag har en vän som har gjort som du, nu är hon 26 och har löständer och peruk. Hon vill knappast det här, men nu är det för sent. Kroppen har slutat fungera och nu är varje seg tillbaka till livet ett helvete. Blir glad när jag läser att du har börjat att lyssna på Thomas Di Leva, tror det är en bra inspiration i ditt liv. Jag förundras över din styrka och ditt mod, men önskar att du la all den här energin på nåt verkligt viktigt. Kärleken till dig själv och andra....

    SvaraRadera